Gyakorló Óvoda és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény

Üdvözöljük intézményünk honlapján!

Intézményünk feladata a 0-7 éves életkorú, sajátos nevelési igényű gyermekek ellátása. Az értelmileg akadályozott és beszédfogyatékos gyermekek óvodai nevelése-fejlesztése, a gyógypedagógiai tanácsadás, korai fejlesztés és gondozás, a gyógypedagógus hallgatók gyakorlati képzése és a módszertani segítségadás.

Ha gyermekük fejlődésével kapcsolatban kérdéseik lennének, keressék fel intézményünket!

Korai fejlesztés: 461-3737

Óvodai nevelés-fejlesztés: 461-3750

 

Tisztelt Szülők!

Az európai és magyar adatvédelmi jogszabályoknak (GDPR) való megfelelést, az átláthatóság, a magán- és hitélet védelmét, az Ön személyes adatainak biztonságára vonatkozó felelősségünket kötelező érvényűnek tartjuk.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy e-mail címét az intézmény szerverén tartjuk nyilván és azt harmadik fél számára nem adjuk ki. Az adatkezelés célja, hogy rendezvényeinkről, programjainkról és egyéb eseményekről tájékoztassuk Önt mindaddig, amíg nem kéri e-mail címének listánkról való törlését.

Ha továbbra is szeretné tájékoztatóinkat kapni, Önnek most nincs semmi teendője. Amennyiben nem kíván több értesítést kapni az ELE Gyakorló Óvoda és Egységes GYógypedagógiai Módszertani Intézménytől, kérjük a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre küldött levélben legyen szíves jelezni.

Köszönjük eddigi bizalmát, reméljük, a továbbiakban is megtisztel minket figyelmével!

Üdvözlettel,

Rosta Katalin

igazgató

Kedves Szülők, Érdeklődők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az új adatvédelmi jogszabályok életbe lépésével honlapunkon átmenetileg korlátoztuk a fotók és filmek megjelenítését.
Megértésüket köszönjük!