Gyakorló Óvoda és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény

Elismeréseink

A pedagógia mestere

Dr. Vajdáné Kutas Csilla (2018)

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Köznevelési Bizottsága és az Egyetem rektora Dr. Vajdáné Kutas Csilla részére kimagasló oktató-nevelő munkája elismeréséül A PEDAGÓGIA MESTERE CÍMET adományozta. 

A pedagógia mestere

Bödös Eszter (2018)

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Köznevelési Bizottsága és az Egyetem rektora Bödös Eszter részére kimagasló oktató-nevelő munkája elismeréséül A PEDAGÓGIA MESTERE CÍMET adományozta. 

Gordosné Szabó Anna - díj

Gáspár Ágota (2017)

Gáspár Ágota több évtizedes kiemelkedő munkájáért, szeptember 6-án, az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Karának tanévnyitóján Gordosné Szabó Anna-díjban részesült. Gratulálunk!

 

Pedagógus Szolgálati Emlékérem

Gáspár Ágota (2017)

Több évtizedes gyógypedagógiai munkássága elismeréseként nyugdíjba vonulása alkalmából az Emberi Erőforrások Minisztériuma Pedagógus Szolgálati Emlékérmet adományozott Gáspár Ágotának, az ELTE Gyakorló Óvoda és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény vezetőtanárának.

Kitüntetéséhez gratulálunk! Kívánunk nyugalmas, tartalmas nyugdíjas éveket!

A pedagógia mestere

Gáspár Ágota (2017)

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Köznevelési Bizottsága és az Egyetem rektora Gáspár Ágota részére kimagasló oktató-nevelő munkája elismeréséül A PEDAGÓGIA MESTERE CÍMET adományozta. 

Trefort Ágoston Emléklap

Schuchné Rumpli Henriette (2017)

Az ELTE Szenátusának az Egyetem 383. tanévét megnyitó ünnepi közgyűlésén Dr. Borhy László rektor úr Schuchné Rumpli Henriette kolléganőnket Trefort Ágoston Emléklapot adott át. 

A pedagógia mestere

Schuchné Rumpli Henriette (2017)

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Köznevelési Bizottsága és az Egyetem rektora Schuchné Rumpli Henriette részére kimagasló oktató-nevelő munkája elismeréséül A PEDAGÓGIA MESTERE CÍMET adományozta. 

Elismerő oklevél

Viczán Mariann (2017)

Az ELTE rektora Viczán Mariannt, az ELTE Gyakorló Óvoda és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani intézményért végzett áldozatkész, lelkiismeretes munkájáért ELISMERŐ OKLEVÉLBEN részesítette.