Gyakorló Óvoda és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény

Elismeréseink

Gordosné Szabó Anna - díj

Schuchné Rumpli Henriette (2019)

Schuchné Rumpli Henriette több évtizedes gyakorlatvezetői munkájáért, szeptember 9-én, az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Karának tanévnyitóján Gordosné Szabó Anna-díjban részesült. Gratulálunk!

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Emlékérme

Rosta Katalin (2019)

Az ELTE Szenátusa és Rektora az ELTE tanévnyitóján Rosta Katalint nyugdíjba vonulása alkalmából, vezetői munkája elismeréséül  Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Emlékérme kitüntetésben részesítette. Gratulálunk!

A Pedagógia Mestere

Riederauer Andrea és Sárdy Boglárka (2019)

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Köznevelési Bizottsága és az Egyetem rektora Riederauer Andrea és Sárdy Boglárka részére kimagasló oktató-nevelő munkájuk elismeréséül A PEDAGÓGIA MESTERE CÍMET adományozta. 

Pedagógus Szolgálati Emlékérem

Rosta Katalin (2019)

Több évtizedes gyógypedagógiai munkássága elismeréseként nyugdíjba vonulása alkalmából az Emberi Erőforrások Minisztériuma Pedagógus Szolgálati Emlékérmet adományozott Rosta Katalinnak, az ELTE Gyakorló Óvoda és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény igazgatójának.

Kitüntetéséhez gratulálunk! Kívánunk nyugalmas, tartalmas nyugdíjas éveket!

A Pedagógia Mestere

Dr. Vajdáné Kutas Csilla (2018)

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Köznevelési Bizottsága és az Egyetem rektora Dr. Vajdáné Kutas Csilla részére kimagasló oktató-nevelő munkája elismeréséül A PEDAGÓGIA MESTERE CÍMET adományozta. 

A Pedagógia Mestere

Bödös Eszter (2018)

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Köznevelési Bizottsága és az Egyetem rektora Bödös Eszter részére kimagasló oktató-nevelő munkája elismeréséül A PEDAGÓGIA MESTERE CÍMET adományozta. 

Gordosné Szabó Anna - díj

Gáspár Ágota (2017)

Gáspár Ágota több évtizedes kiemelkedő munkájáért, szeptember 6-án, az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Karának tanévnyitóján Gordosné Szabó Anna-díjban részesült. Gratulálunk!

 

Pedagógus Szolgálati Emlékérem

Gáspár Ágota (2017)

Több évtizedes gyógypedagógiai munkássága elismeréseként nyugdíjba vonulása alkalmából az Emberi Erőforrások Minisztériuma Pedagógus Szolgálati Emlékérmet adományozott Gáspár Ágotának, az ELTE Gyakorló Óvoda és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény vezetőtanárának.

Kitüntetéséhez gratulálunk! Kívánunk nyugalmas, tartalmas nyugdíjas éveket!