Gyakorló Óvoda és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény

Elismeréseink

Az intézmény dolgozóinak korábbi szakmai elismerései

Éltes Mátyás-Díj

Wagner Pálné (2005)

Kissné Haffner Éva (1997)

Kempelen Farkas-Díj

Rosta Katalin (1999) 

Főigazgatói Dicséret

Wagner Pálné (2001)

Rosta Katalin (1995)

Pedagógus Szolgálati Emlékérem

Kissné Haffner Éva (2002)

Arany Katedra Emlékplakett

Gáspár Ágota (2008)

Az Oktatási és Kulturális Minisztérium Pedagógus Napon 30 éven át végzett magas színvonalú gyógypedagógusi és gyakorlatvezetői tanári munkájáért Gáspár Ágotának, az ELTE Speciális Gyakorló Óvoda és Korai Fejlesztő Módszertani Központ vezetőtanárának, Arany Katedra Emlékplakett kitüntetést adományozott.

Galéria

Bárczi Gusztáv Emlékérem

Rosta Katalin (2008) - Wagner Pálné (2008)

A Magyar Gyógypedagógusok Egyesülete Elnöksége „az egyesületi célok megvalósításában vállalt átlagot meghaladó önzetlen munkájáért, példamutató szakmai tevékenységéért és kimagasló eredményeiért” a XXXVI. Miskolcon rendezett Országos Szakmai Konferenciáján Bárczi Gusztáv Emlékérmet adományozott Rosta Katalinnak és Wagner Pálnénak.

„Az elméletből nem lehet engedni,

mert az természettudományi igazság.

… A gyakorlat egyéni,

a pedagógus művészi lelkéből fakad."

(Bárczi Gusztáv)

Galéria


Éltes Mátyás-Díj

Rosta Katalin (2008)

A Magyar Kultúra Napja alkalmából az oktatás és nevelés területén kiemelkedő gyógypedagógiai munkásságának elismeréseként, Hiller István oktatási és kulturális miniszter Éltes Mátyás-díjat adományozott Rosta Katalinnak, az ELTE Speciális Gyakorló Óvoda és Korai Fejlesztő Módszertani Központ vezetőjének.

Galéria

Brunszvik Teréz-díj

Dr. Vajdáné Kutas Csilla (2009)

A Magyar Kultúra Napja alkalmából az oktatás és nevelés területén kiemelkedő óvodapedagógiai munkásságának elismeréseként, Hiller István oktatási és kulturális miniszter Brunszvik Teréz-díjat adományozott Dr. Vajdáné Kutas Csillának, az ELTE Speciális Gyakorló Óvoda és Korai Fejlesztő Módszertani Központ óvodapedagógusának. Kitüntetéséhez gratulálunk!

Galéria

Pedagógus Szolgálati Emlékérem

Wagner Pálné (2009)

Több évtizedes gyógypedagógiai munkássága elismeréseként, nyugdíjba vonulása alkalmából az Oktatási és Kulturális Minisztérium Pedagógus Szolgálati Emlékérmet adományozott Wagner Pálnénak, az ELTE Speciális Gyakorló Óvoda és Korai Fejlesztő Módszertani Központ igazgató-helyettesének.

Kitüntetéséhez gratulálunk! Kívánunk nyugalmas, tartalmas nyugdíjas éveket!

Galéria

Trefort Ágoston emléklap

Gergely Lászlóné (2010)

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Szenátusa több évtizedes gyógypedagógiai asszisztensi munkássága elismeréseként Trefort Ágoston Emléklapot adományozott Gergely Lászlónénak, az ELTE Speciális Gyakorló Óvoda és Korai Fejlesztő Módszertani Központ dolgozójának.

Kitüntetéséhez gratulálunk!

Pro Universitate Emlékérem Bronz fokozat

Alkonyi Mária (2010)

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Szenátusa több évtizedes gyógypedagógusi munkássága elismeréseként Pro Universitate Emlékérem Bronz fokozatot adományozott Alkonyi Máriának, az ELTE Speciális Gyakorló Óvoda és Korai Fejlesztő Módszertani Központ vezető tanárának.

Kitüntetéséhez gratulálunk

Galéria