Gyakorló Óvoda és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény

Üdvözöljük intézményünk honlapján!

Intézményünk feladata a 0-7 éves életkorú, sajátos nevelési igényű gyermekek ellátása. Az értelmileg akadályozott és beszédfogyatékos gyermekek óvodai nevelése-fejlesztése, a gyógypedagógiai tanácsadás, korai fejlesztés és gondozás, a gyógypedagógus hallgatók gyakorlati képzése és a módszertani segítségadás.

Ha gyermekük fejlődésével kapcsolatban kérdéseik lennének, keressék fel intézményünket!

Óvodai nevelés-fejlesztés: 461-3750 (Rosta Katalain ig.)

Korai fejlesztés: 461-3737 (Schuchné Rumpli Henriette ig.h.)

Adatvédelmi tájékoztató

Tisztelt Szülők, Érdeklődők, Partnereink!

Az európai és magyar adatvédelmi jogszabályoknak (GDPR) való megfelelést, az átláthatóság, a magán- és hitélet védelmét, az Ön személyes adatainak biztonságára vonatkozó felelősségünket kötelező érvényűnek tartjuk.

Intézményünkben az ELTE GDPR Kézikönyvében lefektetett irányelvek használatosak a gyermekek, a szülők és a közalkalmazottak adatainak kezelésében. (www.elte.hu)

Köszönjük eddigi bizalmát, reméljük, a továbbiakban is megtisztel minket figyelmével!

Üdvözlettel,

Rosta Katalin

igazgató

Megemlékezés

A Gordosné dr. Szabó Anna tisztelőinek Baráti-köre január 9-én a Damjanich u. 41-43. számú épületen elhelyezett emléktáblánál koszorúzással egybekötött megemlékezést rendezett Gordos Tanárnő tiszteletére.

Ünnepi készülődés

Az ünnepi készülődés jegyében a korai fejlesztésre és az óvodai csoportjainkban járó gyermekek és szüleik közösen alkottak. Vágtak, ragasztottak, mézeskalácsot sütöttek.

A maglódi Horváth Cukrászda ezt a mesés mézeskalácsházikót és az adventi koszorút ajándékozta a Süni és Kisvakond csoportoknak. Köszönjük!

   

 

Cirkuszban voltunk

A Fényszóró Egyesület és a Felkaroló Egyesület támogatásával ellátogathattunk a Fővárosi Nagycirkusz Szikramanók című karácsonyi előadására.

Mikulás

A "Ki is az a Mikulás?" című bábelőadás után meglátogatott bennünket a Mikulás. Mivel hozzánk csak jó gyerekek járnak, a KALAPECA Horgász Egyesület támogatásával -és a Mikulás jóváhagyásával- mindenki mikuláscsomaggal tért haza.

   

 

Karácsonyi vásár

Megnyitottuk a Karácsonyi vásárt. A megvásárolt termékekkel a gyermekprogramjainkat támogatják.

Megszépül a lépcsőház

Elkezdődött az óvodai lépcsőház festése önkéntesek közreműködésével, a SALESFORCE támogatásával. A cég dolgozóinak filozófiája, hogy az idejük 1%-át önkéntes munkával töltik. 
Köszönjük Nekik!